MENÜ
 • Cicciolinának börtönbe kell mennie

  Még mai napig is megújulni képes díva újra bajba került, lesz miről beszélniük Ilona rosszakaróinak. A felnőtt filmek királynőjét nem kevesebben, mint nyolcan jelentették fel.

  Sajnos az egykori szexszimbólumnak nem alakulnak jól mostanában a dolgai. A 8-as sokak számára szerencsés szám, azonban nem Cicciolinának, jelenleg ennyien követelnek tőle kártérítést.

  Nemrégiben robbant a fia drogbotránya, amit nem viselt jól édesanyja. A nyomozás folyamán nem csak kihallgatták Cicciolinát, hanem váratlanul házkutatást is tartottak nála. A házába bejutni kívánó rendőröket szinte minden lehetséges módon megpróbálta akadályozni. Cicciolina hisztérikusan viselkedett, fenyegetőzött, sőt még rá is támadt néhányukra.

  Kriminális magatartásának köszönhetően a házkutatást nem is sikerült elvégezni az illetékeseknek. Azonban sérelmezték a ellenszenves magaviseletet, amit Ilona tanúsított. Felháborodásuknak hangot adva feljelentették bántalmazójukat, amit első fokon a bíróság el is fogadott, és tetteiért 7 hónap elzárást szabtak ki rá.  Arról, hogy anyagilag miként kompenzálja a rendőröket, később fog dönteni a bíróság.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon