MENÜ
 • Christina Aguilera: Kövér vagyok, és?

  Aguilera elmondása szerint évekig hagyta, hogy kiadója irányítsa, de most eldöntötte: teste többé nem lesz pénzkereseti eszköz. És marad kövér.

  Az énekesnő szerint a kiadója főnökei folyamatosan kényszerítették arra, hogy formában maradjon, azt állítva, hogy csak vékonyan lehet sikeres.

  Elmondása szerint mikor 2002-ben először szedett fel egy kis súlyt, igazi pánik tört ki, ami ahhoz vezetett, hogy végül többet kellett leadnia, mint amennyit felszedett. A hamarosan új lemezzel jelentkező és éppen 2012 talán eddigi legjobb klipjével hódító énekesnőnek akkor azt mondták, hogy ha nem marad vékony, senki nem lesz kíváncsi rá.

  ‘Miközben a Stripped című albumomat népszerűsítettem 2002-ben, meguntam hogy én voltam a vékony szőke lány. Ecuadóri felmenőim vannak, az emberek mégis azt várták tőlem, hogy csontos kék szemű fehér lány legyek. Egyszer aztán mikor a kiadó újra látott, már sötét hajam volt és tele voltam piercingekkel. El kell, hogy áruljam, nagyon nehezen nyelték le a dolgot. Aztán felszedtem körülbelül hét kilót, ami miatt egy sürgősségi meetinget hívtak össze, hogy most milyen lépéseket tegyenek meg. Elmagyarázták, hogy azzal, hogy hízok, sok ember munkájára vagyok hatással – a producerek, a zenei igazgatók mondták ezt.”

  “Elmondták, hogy ha nem fogyok le, a mellettem lévő emberekkel is rosszat teszek, hiszen nem fognak jegyeket venni a koncertekre, ami anyagilag őket is érinti. Akkor fiatal voltam, gyorsan tudtam fogyni, így 2006-ra, a következő turnéra már olyan voltam, mint egy pálcika.”

  De ezek az idők elmúltak az énekesnő szerint, aki húsosabb mint valaha volt. Teljesen máshogy áll hozzá kiadójához és az új albumnál, a Lotusnál már ő a főnök.

  “Eléjük álltam és azt mondtam: Egy kövér lánnyal dolgoztok. Tudjátok meg és tegyétek túl magatokat rajta. Néha emlékeztetni kell őket, hogy én nem az ő tulajdonuk vagyok. Az én testem az én testem. Többé senki nem fogja veszélybe sodorni a testem, csak hogy pénzt csináljon – a testemnek többé semmi köze az üzlethez!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon