MENÜ
 • Christian Bale rákos kisfiún segített

  "Moziról és szuperhősökről beszélgettek. Christian, a felesége és lánya a legcsodálatosabb emberek, akikkel valaha találkoztam!"

  Christian Bale, A sötét lovag: Felemelkedés főszereplője szívfacsaróan kedves gesztust tett ezen a hétvégén. Egy négy éves, rákos kisfiút és családját elvitte Disneylandbe. A sztár nemcsak a fantasztikus élményparkkal lepte meg őket, de egy los angelesi ebédre is a vendégei voltak.

  A kisfiú édesanyja, Charlene Barber az itt is látható képet tette közzé az együtt töltött napról. “Az egész együttlét olyan volt, mintha régi barátok ebédeltek volna. Jayden nem volt zavarban attól, hogy egy sztár áll mellette, de nagyon is tisztában volt vele, hogy ki is ez a férfi. Moziról és szuperhősökről beszélgettek. Christian, a felesége és lánya a legcsodálatosabb emberek, akikkel valaha találkoztam!”

  A négyéves kisfiú már két éve küzd rákkal. Először csontvelőrákot diagnosztizáltak nála 2010-ben, majd leukémiát tavaly. Az elmúlt hónapokban már több sikeres műtéten is átesett Jayden, de sajnos a betegség kiújulni látszik.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon