MENÜ
 • Chris Brown – Turn up the music

  Az 54. Grammy díjátadón már bemutatta a nagyközönségnek a számot, most megérkezett a klip is hozzá! Hamarosan érkezik ötödik nagylemeze is, mely a Fortune nevet kapta.
  A dalt Harvey Mason, Jr. és Damon Thomas of The Underdogs, továbbá Fuego írta. Januárban debütált a világhálón, majd február elején már felkerült a rádiók lejátszási listáira is. Február 10-én digitális formában is megjelent, mint az új album vezető kislemeze. Igazi elektronikus pop, house és dance-pop elemekkel vegyítve. Megírásához az inspirációt az énekes mozgása nyújtotta a táncparketten, melyet – mint a videóban is látható – nagyszerűen csinál.

  A kritikusok is nagyszerűen fogadták a dalt, előző nagyszerű kislemezeihez hasonlították, úgy, mint a Forever vagy a Yeah 3x ez is hasonló zene irányt vett. A kritikusok egy része szerint azonban eléggé hasonló az LMFAO és David Guetta munkájához, bár ez nem nagyon vehető elmarasztalásnak, hiszen mindketten nagy sikernek örvendenek.

  A videót Godfrey Taberez rendezte, Brown-nal közösen, Los Angelesben forgatták le, még a hónap elején. Chris egy tweetjében elismerte, hogy ez lesz az eddigi talán legjobb videója. A klipben felbukkan a híres hip-hop trió, a Rej3ctz is. A mozgása mindenesetre ténylegesen inspiráló, újabb nagy táncolós slágert kaptunk tőle, melynek dallamaira bizonyára hamarosan mindannyian bulizhatunk majd a népszerű klubbokban. Íme:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon