MENÜ
 • “Chris Brown azért vert meg, mert nem vagy elég szép!”

  Az egykori Disney-hercegnő, Amanda Bynes nem éppen túl kedves üzenetekkel árasztotta le Rihanna Twitterét, melyet a barbadosi szépség sem hagyott szó nélkül.

  A fiatal, drogproblémákkal küzdő Amanda bizarr lejáratását azzal az üzenettel kezdte, mely szerint Rihanna ronda és próbálja takarni származását –  “annyira csúnya vagy miközben próbálsz fehér lenni” – majd különleges, rasszista feltevését továbbfűzte a Chris Brown-esetre is: “Chris Brown azért vert meg, mert nem vagy elég szép!”

  Az egykori jó barátnők zűrösebbik tagja később törölte undorító bejegyzéseit, Rihannának viszont még pont volt ideje válaszolni:

  “Látod mi történik, ha félbehagyod a kezelést?” – kemény célzást téve Amanda problémáira. Aki ezt persze nem vette jó néven…

  Az egykori Disney sztár így reagálta le Rihanna csípős kommentjét: “Nekem nincsen szükségem drogokra, nem úgy mint a te csúnya arcodnak. Neked kell kezelés te kutya! Láttam a ronda arcod élőben. Nem vagy helyes és ezt te is tudod!”

  Ezek után még kirakta Twitter.falára Rihanna azon posztját, melyben Stella McCartneyt a kedvesének nevezte, ezzel a kommentel ellátva: “Senki sem akar a kedvesed lenni. Nyugodtan felhívhatsz mindenki és az anyjukat is, hogy az új kutyámat majdnem Rihannának neveztem el!”

  Valaki vigye el a lányt sürgősen arra a kezelésre…

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő