MENÜ
 • Cheryl Cole ünnepelne

  Egyúttal békét is teremtene

  A brit popsztár közel egy órás rádióinterjút adott a minap. A mintegy hatvan perc alatt bőven volt ideje neki és a kérdező Chris Moylesnak kitárgyalni minden, az énekesnőt érintő témát. Cheryl például megerősítette azt a hírt, miszerint a Girls Aloud nevű lánycsapat, amelynek ő is tagja, hosszú szünet után hamarosan ismét összeáll. Ennek oka elsősorban az, hogy közeledik az együttes megalakulásának tizedik évfordulója!

  A rádiós rákérdezett Simon Cowellhez fűződő érzéseire is. Mint ismeretes tavaly nyáron az amerikai X Factor zsűrijéből Simon finoman kitette Cherylt azzal a jelszóval, hogy biztos kicsit kényelmetlenül érzi magát amiatt, hogy nem szülőhazája, azaz Nagy-Britannia tehetségkutató műsorában zsűrizik. A helyére a Pussycat Dolls énekese, Nicole Scherzinger került, míg ő maga pedig száműzve lett Londonba.

  Állítása szerint Simonnal, az X Factor megalkotójával továbbra sem a legrózsásabb a viszony. “Azügyben semmi sem változott. De ha azt kérdezed beszéltünk-e azóta, igen, számtalanszor. És ha azt kérdezed, voltak-e érdekes párbeszédeink, hát igen, mindenképp.” A múltban történtektől függetlenül azonban nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a jövőben ismét együtt dolgozzon Simonnal.

  Cheryl Cole-nak június 10-én debütál hivatalosan a Call My Name című száma, míg rá egy hétre, június 18-án A Million Lights című albuma.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon