MENÜ
 • Cheryl Cole szarik mindenre

  Cheryl azért is örül, hogy Tre egy viszonylag átlagos, kevesek által ismert fiú, mert így sokkal kevésbé van kapcsolatuk a média fókuszában.

  Az angol énekesnő az elmúlt hónapokat igen keménynek ítélte meg, azonban így az ősz közepére sikerült összeszednie magát. Az állandó drámák miatt, amik folyamatosan körül vették, nyilvánvalóan a média is kikezdte. Mostanra azonban eljutott arra a pontra, amikor már nagy ívben tesz a bulvárra. Azzal sem akar foglalkozni, hogy exférje, Ashley Cole folyamatosan csalta. Már megbocsátott.

  “Egyáltalán nem hiszem, hogy áldozat volnék. Erős és boldog vagyok, arról nem is beszélve, hogy megállapodtam. Innentől kezdve szarok mindenre.” – intézte el röviden a dolgok jelenlegi állását az énekesnő. Egy apró gyengeségét azért elismerte, mégpedig azt, hogy a táncos Tre Holloway-jel nehezen indult be a kapcsolat.

  “Ha valakivel olyan sokáig vagy együtt, mint én az egykori férjemmel, akkor el kell egy bizonyos időnek telnie ahhoz, hogy ne érezd úgy, megcsalod, ha mással ismerkedsz.” – fejtette ki a fő okot. Cheryl azért is örül, hogy Tre egy viszonylag átlagos, kevesek által ismert fiú, mert így sokkal kevésbé van kapcsolatuk a média fókuszában.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon