MENÜ
 • Celine Dion melltartó nélkül pózolt

  Az énekesnő azt mondta, hogy egy fotózás nem olyan dolog nála, amit amúgy rendszeresen csinálna, de ezúttal nagyon örül, hogy végül elvállalta a felkérést.

  A kanadai származású kétgyerekes énekesnő nemrég olyant tett, amire karrierje során nem volt még példa. A V nevű magazinnak melltartó nélkül, szinte teljese meztelen felsőtesttel pózolt, csak egy pár hosszú fekete kesztyűt viselt. Kebleit pedig természetesen azért eltakarta.

  Az énekesnő azt mondta, hogy egy fotózás nem olyan dolog nála, amit amúgy rendszeresen csinálna, de ezúttal nagyon örül, hogy végül elvállalta a felkérést. “Először egy picit megijedtem, mert nem szoktam ilyent tenni, de örülök, hogy megtettem. Mindig van oka annak, ha elvállalok egy fotózást, és így bolondozni ritkán van lehetőség.” – magyarázta Celine.

  “Az életem egy nyitott könyv és talán ezért is szeretnek az emberek. Azzal, hogy beszéltem az embereknek arról, hogy mit éltünk át, amikor a férjem rákos volt, vagy mennyit küzdöttünk azért, hogy gyerekeink lehessenek, azzal megismerték a valódi énemet.” – tette még hozzá.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon