MENÜ
 • Celebként ünneplik a 25 ujjú kisfiút

  Arpan nem egy átlagos kisgyerek. A négy éves kisfiúnak ugyanis a normálistól eltérően 12 ujja, illetve 13 lábujja nőtt egy genetikai rendellenesség következtében. Természetesen plasztikai beavatkozással könnyedén lehetne segíteni az elváltozáson, azonban édesanyja egyelőre élvezi, hogy fiát pont eme bizarr adottságának köszönhetően sztárolják az interneten.

  Úgy tűnik a hírnévhez vezető út teljesen eltér Indiában attól, amihez mi itthon szokhattunk. Ott ugyanis nem az válik celebbé, aki egy reality-ben hülyét csinál magából, hanem a genetikai mutáció áldozatai. Így ismerhettük meg  az indiai Bhopalban született Arpan Saxent is, akinek összesen 25 ujja van.

  A négyéves gyereknek olyan veleszületett betegsége van, ami miatt kissé több jutott ki neki az ujjakból, mint több van neki, egy átlagos embernek, és időközönként össze is nőnek az apró végtagjai. A kisfiú nem csügged emiatt, sőt élvezi a reflektorfényt, írja a Sun online.

  “Szeretem, amikor az emberek odajönnek, és közös fényképet akarnak velem. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy nem fér bele a lábam egyetlen cipőbe sem” – mesélte Arpan. A fiú édesanyja nem akarja megműttetni a gyerekét.

  “Melyik szülő ne akarna híres lenni a gyereke által? Nem tudom Arpan hogy viselné, ha most megoperálnák. Jó ez így nekünk, senkit nem ismerek, aki ennyi ujjal született volna” – nyilatkozta Tanu, Arpan anyukája.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon