MENÜ
 • Caramel: “Legyünk egyediek”

  A hot! magazin gáláján találkoztunk Caramellel, aki a tetoválásokhoz fűződő viszonyáról beszélt. De szóba került még a divat, illetve a majmolás is. Az üzenet egyértelmű: merjünk egyediek lenni.

  Riporterünk, Laci az énekes egy korábbi interjújára utalt, melyben -Caramel azt fejtette ki, hogy nem szereti, ha valaki tetoválásokba van öltözve.

  “Nem a tetoválással van alapvetően bajom, mert az nekem is van” – pontosított Caramel, a divattetoválásokra terelve a szót. – Azzal van bajom, hogy 16, 18, 20 éves emberek televarratják a testüket olyan számukra jelentéktelen szimbólumokkal, amelyekhez semmi közünk nincs.”

  Szerinte a tetoválás olyan trendi dolog lett ma, mint a felnyírt és belőtt séró. Az énekesnek nem tetszik, hogy mostanában mindenki televarratja magát, mert tudja, hogy megbánják majd. Hozzátette, nem szabad, hogy a divat ennyire meghatározza a bőrünket meg a testünket, csak akkor tetováltassunk, ha önkéntelenül szükségünk van rá.

  “Azt üzenem a fiataloknak, hogy ne majmoljanak senkit, legyünk egyediek” – fogalmazta meg a mondanivalót Carame. –  “Pont az a lényege a divattetoválásoknak meg a divatséróknak, hogy mindig majmolunk valakit, és a külsőségek olyan szinten nyomasztják agyunkat, hogy folyamatos üzenetek jönnek, hogy így kell kinézned, így legyél tetoválva, így legyen levágva a hajad, ezt vagy azt a tárgyat kell birtokolnod, vagy ilyen barátnőd legyen ahhoz, hogy menő legyél. A menőség azonban nem külsőségből jön, ha valaki cool az belülről cool, és azon legyen bármi, egy hülye sapka, vagy lógó póló, az akkor is cool, mert ez kisugárzás.”

  Interjúnkat hamarosan videóként is megnézheted!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon