MENÜ
 • Caramel: “életem küldetése a fejlődés”

  A hot! magazin gáláján találkoztunk Caramellel, akitől megtudtuk, hogy mi az élete küldetése, hogyan fejlődhet a The Voice-tól és hogy mit is gondol a kameraképességről.

  Ha már Caramel lesz a The Voice egyik zsűritagja, adja magát a kérdés, hogy ő melyik tehetségkutatóba jelentkezne mostani fejjel: a Megasztárba vagy a The Voice-ba?

  “Nagyon nehéz kérdés, talán a mai énemnek a Voice felelne meg, mint kihívás. Az életem legfontosabb küldetése a fejlődés, a saját magam fejlődése. És valószínű most ebből a műsorból tudnék a legtöbbet profitálni, tudástőkét tekintve. De a régebbi énemnek a Megasztár is hatalmas kihívás volt, és egy valóra vált álom, hogy azt megnyertem.”

  Jelenleg a tehetségkutató a legfontosabb, persze igyekszik a saját karrierjét sem teljesen háttérbe szorítani. Dolgozik mellette, készül egy decemberi nagykoncertre, valamint egy új lemezt is készít. Bevallotta, hogy az önzés is vezérli, hiszen nagyon sokat tudna fejlődni és tanulni a műsortól.

  Laci kérdésére elárulta, hogy nem tekint a versenyzőkre potenciális konkurenciaként, mert nem hisz abban, hogy bárki lehet bárkinek az ellenfele akármiben.

  “A sport teljesen más dolog, mert ott ténylegesen látszik, ha valaki jobb valamiben, de a zenélésben mindenki más, más gyökerekből táplálkozunk, máshogyan töltjük meg lélekkel a zenénket. Az más dolog, hogy nekem mi tetszik, vagy mi nem tetszik, de ez meg pont a különbözőség szépsége.”

  Végül Caramel megjegyezte, hogy szerinte a kameraképesség nem minden, előny lehet, ha valaki szép, de pont azért jó a The Voice mert rámutat a zenének a lényegére: a zenének nem az a küldetése, hogy mindenáron szórakoztassa a fülünket meg a szemünket, hanem, hogy megérintse a lelkünket és kifejezze az érzelmeinket.

  “Nagyon örülök, hogy részese lehetek egy ilyen más felfogású dolognak, mert ennek a mai világban nagyon fontosnak kéne, hogy legyen.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon