MENÜ
 • Cápák közül mentették ki a túlélőt

  Nem mindennapi izgalmakat élhetett át az a férfi, akit Nyugat-Ausztrália partjainál a vízimentők körülbelül 10-15 cápa közül húztak ki a vízből.

  Csütörtökön tűnt el az a három férfi, akik Ausztrália nyugati partjainál egy halászhajót béreltek, majd a nyílt óceánra eveztek. A mentőcsapatok éjszaka indultak a keresésükre, majd nem sokkal később egyikük holttestét partra vetették a hullámok, majd rátaláltak egy másik férfira is, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

  A harmadik szerencsétlen áldozatot ma délelőtt találták meg. A férfi a nyílt tengeren hánykolódott. Ahogy a mentőcsapatok közelebb értek, szinte sokkot kaptak a látványtól. A hátán evező férfit ugyanis mintegy 10-15 pörölycápa vette körül, akik békésen köröztek a teste körül. A kimerült férfit végül szenzációs módon sikerül kihúzni a vízből. A felvételeken jól látszik, hogy a cápák még a kapálózástól sem kapnak vérszemet. A vízimentők szerint igen nagy szerencséje volt a férfinek, hiszen az állatok valószínűleg annyira jóllakottak lehettek, hogy nem érdekelte őket a vadászat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon