MENÜ
 • Cameron Diaz vaginatanácsokat osztogat új könyvében

  Tudatosságra intő könyvében kimondottan intim témákat is érint a szókimondó színésznő. A női nemi szerv karbantartásával kapcsolatban is osztogat jócskán tanácsokat...

  Cameron Diaz sosem rejtette véka alá, hogy a rengeteg és intenzív szex az, ami ilyen hosszú ideig megőrzi fiatalos formáját. Most viszont még a vagináját is szóba hozta Body Book című, nemrég megjelent könyvében.

  Ebben például azzal kapcsolatban is tanácsot ad a nőknek, hogy gyantáztassák-e, esetleg hagyják természetes állapotban, vagy lézeres szőreltávolítással csupaszítsák le a nemi szervüket.

  Cameron-Diaz-promotes-The-Body-Book

  A témával kapcsolatosan magyarázta, hogy bármennyire is nagy divat, ő maga nem híve a teljes szőrtelenségnek, hiszen a szőrzet öltözteti az intim tájékot, ráadásul a férfi így úgy csomagolhatja ki azt, mint egy ajándékot.

  A végleges szőrtelenítésről mindenkit lebeszél, figyelmeztetve hölgytársait arra, hogy bizony a kor előrehaladtával a gravitáció odalent is érvényes, jobb hát, ha van valami, ami idősebb korban eltakarja azt, ami esetleg már nem olyan vonzó. Igazán hasznos tanácsok, nem igaz?

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak