MENÜ
 • Cameron Diaz lenyúlná Lady Gaga vőlegényét?

  Taylor Kinney és Cameron Diaz úgy tűnik, mintha egyre inkább összemelegednének, amivel önmagában nem is lenne probléma, ha a pasi nem Lady Gaga vőlegénye volna...

  Lady Gaga még javában csípőműtétje után lábadozik, ezalatt vőlegénye, Taylor Kinney pedig gőzerővel forgat.

  Rossz nyelvek szerint azonban a színész nem csupán az új romantikus filmjük miatt került közelebbi kapcsolatba partnerével, Cameron Diazzal, hanem a forgatások közötti kevés szabadidejükben is elválaszthatatlanok egymástól.

  “Cameron és Taylor nagyon jól érzik magukat, egyfolytában egymás közelében vannak. Amint vége a forgatásnak, együtt vacsoráznak, még az apró kávészüneteiket is közösen töltik el. Kate Upton születésnapi partiján is kéz a kézben mulatoztak, Taylor pedig még a testvéreinek is bemutatta Cameront” – nyilatkozta a forgatás egyik szereplője a Sunnak.

  A két színész a barátságukat szigorúan munkakapcsolatnak állítja be, ám Gaga egyáltalán nem nézi jó szemmel, hogy amíg ő Mexikóban piheni ki az operációját, addig vőlegénye ennyire összemelegedik partnernőjével. Ráadásul van is oka félni, ugyanis Diaz Justin Timberlake-kel és Matt Dillonnal is filmforgatás közben jött össze.

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak