MENÜ
 • ByeAlex klipjét tiltja a Facebook

  Íme a 30 című dal szöveges videója.

  ByeAlex az elmúlt hetek során nagy erőkkel reklámozta legújabb dalát, amely a 30 címet kapta. A Fekete címre hallgató szám folytatása- amit a szemfülesek már felfedezhettek Spotify-on is – már bemutatkozott az MR2 – Petőfi Rádió műsorán, most pedig a dalszöveges videó is megérkezett, az Alex által megálmodott animáció kíséretében.

  30

  A Facebookon és Instagramon is folyamatosan promótált 30 – ahogy Alex is írta Facebook-oldalán – “igazi ugrálós, paraszt nóta, egy giccses, de mulatságos, horrorisztikus videó kíséretében,” amit a 20i Design és hortos rajzoltak és animáltak. A dalt a Facebook nem engedi szponzorációval reklámozni, erőszakosságra hivatkozva.

  Márta Alex, vagyis ByeAlex magyar indie-pop énekes-dalszerző, aki A Dal 2013 során emelkedett a rivaldafénybe. Megnyerte a versenyt, és vele együtt a jogot, hogy Magyarországot képviselje a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon Kedvesem című dalával, ami a tizedik helyig repítette a döntőben. Pár hónappal később aztán megérkezett bemutatkozó nagylemeze is, a Szörpoholista.

  Íme új dala, a 30:

  Ajánló

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő

  Magyarországra látogat Flo Rida

  Újabb külföldi sztárokat jelentett be a Sound