MENÜ
 • ByeAlex kétszer is felbukkant a Való Világ Villában

  Aki lemaradt volna, itt a VIDEÓ!

  Még mielőtt gyúrós Józsi könnyeit (kivételesen nem Aurélió sírásától volt nedves az összefoglaló), valamint a játékból való kiszállásának tervét láthattuk volna az összefoglalóban tegnap, az aznapi mókázásuk, vagyis a szerenád volt a téma.

  gyurosjózsiszerenád

  A feladat az volt, hogy a fiúk az általuk választott lányoknak szerenádot adjanak.

  A már több lány nyelvének puhaságát megtapasztaló Zsolt kezdte a szerenádot, tehetségkutatókat megszégyenítő hamissággal, de ugyanakkor humorral megszínezve. Őt követte a csodabogár és „ByeAlex”. Vagy legalább is valami hasonló. VV Simon megszólalt (végre érthető is volt elsőre, amit mondott –szerk.) –aki mint korábban már megírtuk, nem személyiségzavaros: „ByeAlex vagyok, add vissza a szemüvegemet… HellóSimi vagyok… Nem tudom.” Majd sapkában és szemüvegben feltehetően ByeAlexet szerette volna imitálni, belekezdett a szerenádjába.

  simonszerenád

  Simon után jött gyúrós „feladnám” Józsi, aki próbálkozott a szerenád fogalmát eltalálni, így a szavalástól a cigányzene-imitálásig mindent bevetett. Mivel a napokban Mozart zenéjét kifejezetten hülyeségnek találta –legalább is egy reggeli kijelentése ez volt, így feltehetően a klasszikus Mozart szerenádot sem ismeri, amiben a fúvós hangszerek domináltak és ami a szerenád alapjainak, a vokális zenének volt a „jogutódja”.

  gyurosjózsiszerenád2

  Utasi Árpi nagyobbik kiadása (ahogy Istenes Bence fogalmazott VV Krisztiánról) mint mondta, hat sör után bejön neki Iza, így őt választotta célpontjának. Jött VV Laci produkciója, akit követett a Villa sírós fiúja, Aurélió. És ki mást, mint a költészetéről is ismert ByeAlexet idézte: felcsendült a „Nekemte”.

  auréliószerenád

  Videó itt:

  ByeAlexet nem mertük megkérdezni, hogy mit is gondol a történtekről. Mindenesetre, ha ByeAlex zenét szeretnél hallgatni, javasoljuk, hogy inkább a nemrégiben megjelent Szörpoholistát válaszd a VV-s utánzások helyett. Ha szerencsés vagy, még meg is nyerheted a lemezt. Részletek az “Aktuális nyereményjátékainknál”, valamint a Facebook oldalunkon.

  Fotó: RTL 2

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak