Bűvészműsor karácsonyra

Már nem sok idő van hátra, és hamarosan itt a karácsony, amikor megajándékozzuk szeretteinket. Ajándékot kapni mindenki szeret, de adni talán még nagyobb öröm. Különösen akkor, ha tudjuk, mi az, aminek a másik örülne. Ha még nem döntötted el, hogy mit is ajándékozz szeretteidnek karácsonyra, akkor remek választás egy bűvészműsor, amely mindenkit lenyűgöz, hiszen Németh Gábor előadásai ámulatba ejtőek.

  1. december 28-ára és 29-ére még kaphatók jegyek. Az előadások Budapesten, a Nagymező utca 21. szám alatt lesznek.

SZEÁNSZ, avagy a gondolat ereje

Ez egy igen különös performansz, ami elkalauzol minket a misztikus tudományok csodálatos és felejthetetlen világába, ahol a természetfeletti erők és megérzések kerülnek előtérbe. Belecsöppenünk egy szellemidézés kellős közepébe, és egy kis ízelítőt is kapunk a gondolatolvasásból.

Nehéz lesz szétválasztani egymástól a valóságot és az illúziót. A kérdés pedig örökre nyitva marad, és ott lebeg a levegőben – mindez szemfényvesztés csupán, vagy pedig különleges adottság…

A válasz ott van a nézők kezében.

K.A.M.U.

Ismét a közönségnél pattog a labda, a bűvészműsor megtekintése során el kell dönteni, hogy amiben részt veszük, az most kamu, vagy maga a vegytiszta valóság. Bepillanthatunk egy fiktív cég, a Központi Akkreditált Mágia-Unio nonprofit Nyrt. mindennapi életébe.

Elképzelhető, hogy amint sodródunk az eseményekkel, hallgatjuk a vállalati beszámolót, ismerősen fog csengeni néhány dolog, és ez nem a véletlen műve, hiszen ki ne vett volna már részt ilyen hóértékelő előadáson, meetingen, termékbemutatón.

Ez egy igazi újgenerációs bűvészműsor, színházi elemekkel tarkítva úgy, hogy a bűvész a produkcióba bevonja a közönséget is, ezáltal mi is aktív részeseivé válunk az eseményeknek.

Adjuk át magunkat a varázslatnak, és élvezzük az előadás minden pillanatát.