MENÜ
 • Burberry

  Ballonkabát

  A high-fashion divatmárkák közül, bizonyára már mindenki hallott a Burberry-ről! A márka első tervezője és névadója: Thomas Burberry, 21 évesen alapította meg saját divatházát. 1856-ban az öltözködés inkább csak funkcionalitását töltötte be, s elsősorban az volt a célja, hogy tartós, minőségi anyagokból készüljenek a ruhadarabok. Tartósságának bizonyítékául szolgálhat, hogy a felfedező Roald Amundsen is Burberry-ben hódította meg a Déli Sarkot! Az 1910-20-as években még a viharkabát nevén elhíresült ballonkabátok a korszak jelképévé váltak, hiszen háborús vezetők, tábornokok is ezt a ruhadarabot viselték.

  Az 1960-as években Audrey Hepburn, a Breakfast at Tiffany’s avagy az Álom luxuskivitelben c. film, valamint Peter Falk az 1968-ban kezdődő Columbo című filmsiker sorozatának szereplői is jelképes darabbá avatták a ballonkabátot.

  Kezdetben csak a klasszikus szabású és külsejű ballont lehetett megvásárolni, de mára már számtalan variációja létezik a népszerű ruhadarabnak. Személyes kedvencem: a piros nadrággal, fehér inggel vagy pólóval, arany kiegészítőkkel és beige ballonnal kombinált összeállítás!
  Nemrég Magyarországon az Andrássy úton is megnyílt a divatház üzlete, ahol az alapdarabok 400 000 ezer forintért vásárolhatóak meg, illetve a márka internetes oldalán kedvünkre megalkothatjuk a saját trench coat-unkat is!

  Manapság minden divatmárka üzletében több színben megtalálhatóak, s már 20 ezer forintért magunkénak tudhatjuk ezt a nélkülözhetetlen, tavasz-őszi kabátot, mely minden outfit remek kiegészítője!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon