MENÜ
 • Bűn, titkok és rejtélyek a képernyőn

  Halloween szombat a DoQ-n

  Milyen befolyással van modern világunk erkölcseire a hét bibliai főbűn? Mit árulnak el a történelem leghatalmasabb személyiségeinek halotti maszkjai? Melyek a múlt legfontosabb titkos társaságai? A töklámpások ünnepén a misztikumé és a rejtélyé a főszerep a DoQ csatornán. Október 31-én, Halloween alkalmából két izgalmas sorozat, a 7 halálos bűn és a Múlt megfejtése, illetve két lebilincselő film, a Halotti maszkok és az Igazi Farkasember kerül képernyőre, hogy elkalauzolja a tévénézőket az ősi tikok és a megmagyarázhatatlan mítoszok világába.

  halloween_szombat_doq

  Izgalmas tévéműsorokkal készül a Halloweenre a DoQ csatorna: október 31-én megelevenedik a hét bibliai főbűn, feltámadnak a múlt legjelentősebb alakjai és terítékre kerülnek a történelem legősibb rejtélyei. A tematikus szombaton a tévénézők 14:00-tól merülhetnek el a misztikum világában, illetve 20:00-tól újranézhetik az Igazi Farkasember című filmet is.

  A hét bibliai főbűn  – bujaság, kapzsiság, irigység, gőg, lustaság, falánkság és düh –  a mai korban is meghatározza az erkölcsi tartásunkat és azt, hogy miként tekintünk a világra. Vajon másképp értelmezi a bűnöket a kereszténység, az iszlám és a judaizmus, vagy éppen ellenkezőleg, rengeteg a hasonlóság a felfogások között? Sokan halmozzák még ma is az élvezeteket, ám kérdés, hogy meddig járhatnak büntetlenül a tilosban. A 7 halálos bűn dokumentumsorozat kísérletet tesz, hogy erre a kérdésre is választ adjon.

  halloween_szombat_doq_2

  Sírból kitekintő arcok, történelmi alakok és hírességek utolsó arcvonásai és mimikái – végre szemtől szembe találkozhatunk a letűnt korok legnagyobb személyiségeivel. A példátlan technológiával életre keltett maszkokon a múlt leghatalmasabb szereplőivel, így például Julius Cesarral és Napóleonnal is farkasszemet nézhet a XXI. század emberisége.

  A Halloween tiszteletére a DoQ bemutatja A múlt megfejtése című sorozatot is, amelyben szakértők az emberiség különböző titokzatos eseményeit, korszakait veszik górcső alá és keresik a rejtett összefüggéseket. Egyben azt is megpróbálják kideríteni, hogy miként hatnak a múltbéli történések a jövőnkre.

  Halloweeni különlegességek október 31-én, 14:00-tól, a DoQ csatornán!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon