MENÜ
 • Búcsúznak a Lila akác köz feleségei

  Nyolc év után véget ér a Született feleségek

  A Született feleségek című sorozat nyolc év után, vasárnap végleg befejeződik. Az amerikai ABC ekkor vetíti az utolsó részt. Az évadzáró rész, mely egyben a sorozat végét is jelenti, pontot tesz a történet végére.

  z unalmas, kertvárosi családok életét a sorozatban izgalmas kalandok, szörnyű bűntettek, humorral fűszerezett jelenetek szőtték át az évek során, nézők millióit szólítva a televízió elé.

  A sorozat szereplői az évek során világsztárokká váltak: Bree, Susan, Gaby és Lynette több millió rajongót szerzett magának, az őket játszó színésznők pedig mára ikonokká váltak. Marcia Cross, Teri Hatcher, Eva Longoria és Felicity Huffman karrierje a sorozat miatt érte el csúcspontját, mindannyian kozmetikai cégek, divattervezők kedvelt reklámarcai.

  A fináléról Eva Longoria a TV Guide-nak elmondta, a nézők olyan lezárást kapnak, melyet a nyolc évig futó sorozat megérdemel. Nem marad sok nyitott szál, és az előzőekben felreppent pletykákkal szemben nem lesz tragédia sem: boldog vég várható. Hogy ki ne szivárogjon a végkifejlet, maguk a színészek is csak két héttel a felvétel előtt kapták meg az évadzáró forgatókönyvét. Longoria elmondta, az utolsó rész forgatása érzelemdús volt: a szereplők sokat sírtak és megígérték egymásnak, a továbbiakban is tartják a kapcsolatot, valamint nem zárták ki a további közös produkciók lehetőségét sem.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon