MENÜ
 • Búcsúszex halál után!?

  Való igaz - Egyiptomban komolyan elgondolkodtak rajta, hogy bevezessék a törvényes "még egy utolsó menetet, mielőtt föld alá kerülsz" rituálét.

  Halottgyalázás vagy egy lehetséges módja a végső búcsúnak? Mindenesetre egyre több portál veszi át az Al Arabiya hírcsatorna azon borzasztó tudósítását, ami szerint Egyiptomban azt készülnek bevezetni, hogy egy férfinak legyen joga feleségével hálni a nő halála utáni hat órában.

  A gyomorforgató törvénycsomagban, amely ezen kívül a nők oktatáshoz és munkavállaláshoz való jogát is korlátozza, még egy házasságra vonatkozó intézkedés található: le akarják szállítani a házasságkötéshez szükséges életkort 14 évre. Persze csak a lányoknál.

  A halál utáni szex kérdése egyébként 2011. májusa környékén vált témává bizonyos muzulmán körökben, amikor egy marokkói vallási elöljáró arról beszélt, hogy a házasság a halál után is érvényben marad. Zamzami Abdul Bari szerint egyébként nemcsak a férfi jogosult feleségével hálni annak halála után, hanem a feleség is jogosult még egyszer búcsúzóul együtt lenni férje földi maradványaival – már ha az asszony gyomra és a hullamerevség ezt lehetővé teszi, tesszük hozzá mi.

  Az újonnan megválasztott egyiptomi parlament fundamentalista intézkedés-tervezeteit természetesen rengetegen kritizálják, az országon belül is, azon kívül meg pláne. Sőt, sokan azt állítják, hogy a valóban abszurdnak tűnő búcsúközösülés-törvény igazából még tervezet formájában sem létezik, hanem csak az új parlament lejáratására találták ki az újságírók. Ha így van, remekül sikerült a trükk, mert a hírt rengeteg nemzetközi portál átvette, a Daily Maillel az élen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon