MENÜ
 • Brutálisan tömik a lányokat a nyugat-afrikai országban

  Annak ellenére, hogy legtöbb helyen a világon inkább fogyni próbálkoznak a nők, az afrikai ország tagjai pont az ellenkezőjét igyekeznek elérni, azaz minél jobban felhízlalni asszonyaikat.

  Nemcsak az anorexiás lányok reklámozásával kell felvenniük a harcot a nőjogi szervezeteknek, ezúttal a kislányok félhizlalása ellen is felszólalnak. Az afrikai Mauritániában a lánynak született gyerekeket, már ötéves koruktól kezdve kegyetlen hízókúrára fogják – írja az Oddity Central.

  A kislányokat nem csupán saját szüleik etetik hizlaló ételekkel, hanem az iskolai szünetekben hízótáborba kell menniük. Itt heteken keresztül brutális módszerekkel tömik őket. Egy nap alatt egy gyereknek többek között két kiló cukrozott, vajjal kevert kölest kell megennie és 20 liter tevetejet inna. A tábor vezetői ha kell lenyomják a lányok torkán az ételt és addig nem engedik el, míg a napi kalória adag biztosan be nem kerül a gyerekek szervezetébe.

  A gyerekeknek azért kell átesniük ezen a több éven keresztül tartó megpróbáltatáson, mert egész egyszerűen az ország lakói úgy vélik, egy nő testmérete határozza meg, mekkora helyet foglal el férje szívében.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon