MENÜ
 • Brutális: Grizzly medvékkel puszipajtás a vakmerő férfi

  Doug nem hiába van közvetlen viszonyban az első ránézésre vérengző fenevadakkal. A puszik és ölelések közepette oktatja is őket, így válnak világsztárokká a mackók.

  Nem mindennapi hivatással büszkélkedhet az amerikai Doug Seus: grizzlyket idomít, és bizony sok filmben vissza is köszönnek ránk “tanítványai”. A férfi cseppet sem fél az átlagosan négyszáz kilót nyomó, akár három méter magasra növő medvéktől. Együtt játszik velük, slaggal locsolja őket, ráadásul azt is simán hagyja, hogy arcát nyalogassák.

  medve

  Különös kapcsolata a fenevadakkal négy évtizede kezdődött, amikor feleségével négy imádni való medvét fogadtak be utahi farmjukra. Sajnos első kedvencük, Bart 2000-ben, 23 évesen elhunyt rákban, de több film, például a Szenvedélyek viharában és A vadon foglyai őrzi emlékét.

  Bear Trainer Doug Seus

  Testvérei, Bart kettő, Honey Bump és Tank is lelkesen tanulnak az idomártól, Hollywoodban már igazi sztároknak számítanak, olyan színészekkel játszottak együtt, mint Brad Pitt, Jennifer Aniston és Eddie Murphy. Bart kettő nemrégiben az HBO nagy sikerű sorozatában, a Trónok harcában szerepelt. Ismertségüket vadon élő grizzlyk élőhelyének megmentésére is felhasználják.

  (Forrás/képek: cbsnews)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon