MENÜ
 • Brutális: Élve felgyújtotta ágyban fekvő férjét

  Egyelőre nem tudni az okát, de kegyetlen gyilkosságot követett el egy tanár felesége, aki fogta magát és benzinnel locsolta, majd felgyújtotta férjét.

  Ez a hátborzongató haláleset Mekkában történt, és bár a rendőrség gyorsan fényt derített a történtekre, a helyszínre már túl későn érkeztek ki. Az egész ház égett, mire színre léptek, a férfi pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét nem tudták megmenteni.

  Azt még nem tudni, hogy vajon mi késztethette a nőt erre az igencsak szörnyű és embertelen tettre, egyelőre vizsgálják a lehetséges indítékokat.

  bed

  A kép csak illusztráció

  Szaúd-Arábiában általában fordítva történnek hasonló esetek: megcsalt, felszarvazott férjek szoktak brutális bosszút állni asszonyaikon.

  Írtunk már rengeteg abszurd gyilkosságról, pl. arról az őrült fickóról, aki azért verte agyon élettársát, mert nem akart hármasban szexelni vele, illetve volt már arra is példa, hogy azért ölték meg, mert nem akart hozzámenni saját unokatestvéréhez. De összegyűjtöttünk nektek különböző morbid halálokat is, melyekről itt és itt olvashattok.

  (Forrás: Emirates 24/7)

  (Kép: Sodahead)

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő