MENÜ
 • Bruce Willis perelné az Apple-t

  A témában jártas jogászok szerint nem ő az első és nem is az utolsó, akinek rá kell döbbennie arra, hogy amit vett, az valójában nem az övé.

  Az amerikai színészóriás imádja a zenét. Ami talán még ennél is fontosabb, hogy az amerikai színészóriás imádja a legálisan letöltött zenét. Állítólag az évek alatt roppant komoly gyűjteményt rendezett be magának, amely a klasszikusoktól a Beatlesen át egészen a Led Zeppelinig terjed. Csakhogy akad egy kis jogi bibi a gépezetben.

  Az Apple által tulajdonolt iTunes felhasználói szerződése ugyanis kimondja, hogy vásárlásunkkal gyakorlatilag nem kerül tulajdonunkba a zene, csupán “kölcsönözzük.” Ez a kölcsönvétel pedig nem ruházható át harmadik személyre. Így Willis az irányú tervei, hogy gyűjteményét halála után majd lányaira hagyja, befuccsolt.

  Illetve befuccsolna, de Bruce-t nem olyan fából faragták, aki nem adna hangot nemtetszésének, ha azt éppenséggel jogosnak tartja. Fel van háborodva az iTunes politikáján, úgyhogy hajlandó akár bíróság elé is citálni az Apple-t ez ügyben. A témában jártas jogászok szerint nem ő az első és nem is az utolsó, akinek rá kell döbbennie arra, hogy amit vett, az valójában nem az övé.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon