MENÜ
 • Bruce Willis lánya nagyon rossz kislány volt

  Ha valami miatt amúgy is vacak dolog az Amerikai Egyesült Államokban lakni, akkor például azért, mert huszonegy éves kor alatt mind az ötven államban tiltott az alkohol bármilyen jellegű fogyasztása.

  Alaposan főhet most Bruce Willis és Demi Moore feje közös lányok viselkedése miatt. Nem elég, hogy az édesapa teljesen be van havazva a Die Hard 5 forgatásával, most még a családi gondokra is koncentrálnia kell. Húsz éves lányát, Scoutot ugyanis a rendőrség lekapcsolta alkoholfogyasztás és hamis személyigazolvány használata miatt. Ejnye ejnye!

  Ha valami miatt amúgy is vacak dolog az Amerikai Egyesült Államokban lakni, akkor például azért, mert huszonegy éves kor alatt mind az ötven államban tiltott az alkohol bármilyen jellegű fogyasztása. Emiatt szívott most Scout is, aki nem nagyon fogta vissza magát, mikor az éjszaka során New Yorkban a nyílt utcán vedelte a sört.

  A rendőrség akkor fogott gyanút, amikor egy egyszerű utcai igazoltatás során a lány összezavarodott, amikor közölnie kellett a nevét és születési idejét. A lelkiismeretes rendőr tette a dolgát és másnap reggelig bent tartotta Bruce és Demi második közös gyermekét a helyi kapitányságon. A lányt védő ügyvéd szerint az egész szituáció nevetséges.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon