MENÜ
 • Britneynek ugrott Las Vegas?

  Bár a pletykák naponta erről szóltak, úgy néz ki Britney nem fog Vegasban koncertezni...

  Miután kijelentette, hogy elhagyja az X Factort és inkább új albumot készít, felreppentek pletykák, miszerint az énekesnő ajánlatot kapott arra, hogy 100 millió dollárért állandó fellépője legyen a Casears’ Colosseumnak.

  A tárgyalásokról rendkívül sok lap árult el ki tudja milyen igazságértékkel rendelkező híreket – egyes feltételezések szerint konfliktus volt abból, hogy a szervezők Britneytől elvárták volna az élő éneket, mások szerint pedig az egész pletyka megrendezett volt, hogy eltereljék a figyelmet a nagy szakításról és az X Factor feladásáról.

  Az ügyre viszont úgy néz ki pont került, miután a Caesars Entertainment kijelentette, hogy bár sok világsztárral állnak tárgyalások alatt egy műsor létrehozásáról, Spears nincs közöttük, habár hozzátették, hogy tetszene neki, ha egy Britney-kaliberű sztár lépne fel náluk esténként.

  Az intézmény már olyan sztároknak adott állandó fellépési lehetőséget, mint Celine Dion, Elton John és 2014-ig biztos fellépő Shania Twain és Rod Stewart is, ezzel pedig Britneynek már biztosan nem maradna dátum.

  A következő pletyka a Planet Hollywoodról szólt, de annak legújabb szerződésével, melyet Marshall Sylver hipnotizőrrel kötöttek Britney innen is kiszorult.

  Spears viszont továbbra is gyanús, mivel tegnap már Las Vegasról tett célzásokat Twitterjén és a bennfentesek szerint miután elindultak a pletykák, egy kaszinó valóban felkereste egy ajánlattal.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon