MENÜ
 • Britney tudta nélkül hirdették ki a szakítást

  Az énekesnő azt se tudja mi van...

  Az énekesnő már több éve áll apja gyámsága alatt, de úgy néz ki a férfi most túllépett egy határt. Egyes bennfentesek szerint Jamie Spears nagyban hozzájárult ahhoz, hogy lánya kapcsolata tönkremenjen és erről a média is kellőképpen tudjon.

  Egészen múlt hétig minden tökéletesnek látszott Britney Spears és Jason Trawick kapcsolatában, de a páros hétvégén bejelentette, hogy eljegyzésüket felbontják. Britney vőlegénye a legutóbbi hírek szerint maga kereste fel Britney apját, hogy tanácsot kérjen tőle a szakításhoz – Spears pedig azonnal magára vállalta annak megszervezését, hogy hol és mikor jelentsék be a szerelem végét.

  A két férfi úgy akarta megoldani a bejelentést, hogy Britney semmiképpen se járjon rosszul. A bejelentést így az ő tudta nélkül tették meg.

  “Britney tudja, hogy az eljegyzést lefújták és hogy Jason többé már nem a gyámja, de azt még nem igazán fogta fel, hogy a kapcsolatának vége. Egyáltalán nem Britney döntése volt az, hogy bejelentsék a szakítást, teljesen egészében az apja döntött mindenről.”

  Az egykori vőlegény állítólag azért akarta Spearst-t kihagyni a szervezésből, mivel az énekesnő jelenleg túl törékeny állapotban van lelkileg.

  Micsoda apa…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon