MENÜ
 • Britney Spears albummal búcsúzik a nyár

  Kilencedik albumával rukkolt elő a pop színtér egyik legismertebb énekesnője, Britney Spears!

  Az augusztus 26-án napvilágot látott, Glory című anyagot a Make Me… single vezette fel, amelyben a rapper G-Eazy vendégszerepel. A korong normál verziójára 12 dal került fel, míg a deluxe kiadványon további 5 új felvétel kapott helyet.

  britney

  A Glory promócióját nem bízta a véletlenre a popcsillag stábja: Britney elkísérte a szokásos autós karaoke-ra James Cordent, az éjszaka közepén tánccal – és úgy féltucatnyi félpucér férfival – ébresztette fel Jimmy Kimmelt, és nagyjából egy évtized után újra színpadra lépett az MTV Video Music Awards gálán: természetesen azt a Make Me…-t adta elő G-Eazy társaságában, amelynek a klipje már átlépte a 23 millió megtekintést a legnépszerűbb videomegosztó oldalon. A kétszemélyes show során G-Eazy is megkapta a magáét, hiszen a dal felénél átváltottak az ő Me, Myself & I című slágerébe.

  Britney Spears többszörös platinalemezes, Grammy-díjas, hatszoros Billboard Music Awards elismeréssel illetett előadó, aki közel 100 millió lemezt adott el pályafutása során. Első slágere, amelyet még tinédzserként jelentett meg, a …Baby One More Time volt: a dal jó időre kibérelte a Billboard Hot 100 első helyét, több mint 27 millió példányban kelt el világszerte, és csak az Egyesült Államokban tizennégyszeres platina lett.

  Britney az éneklés mellett az illatok világában is sikeres lett: saját márkájú parfümje már 19 változatban kapható a föld 90 országában.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon