MENÜ
 • Britney remekel új kislemezén

  Az énekesnő saját szerzeményében kellemesen játszik hangszálaival.

  Sia segítségével írta meg a Perfume című dalt Britney, mely következő nagylemeze, a Britney Jean soron következő kislemeze.

  Bár a Work Bitch megjelenésekor kicsit megijedtünk Spears zenei alkotásától, később a videoklip kicsit finomított az első kislemezen, ám a soron következő Perfume önmagától is eladja magát, ami alapvető jellemezője egy jó dalnak.

  Britney remekel új kislemezén

  A középtempós, néha kicsit a The Veronicas hangzásvilágára hasonlító Perfume az egyik szerző, Sia szerint, azért olyan kiemelkedő pontja a decemberben megjelenő stúdióalbumnak, mivel Britney hosszú évek óta most mutatja meg leginkább azt, hogy playback ide vagy oda, nem hiába lett énekesnő, erő  bőven a hangjában.

  A rádiós slágernek kitűnő Perfume sztorija is érdekesre sikerült – egy nőről szól, aki parfümöt tesz barátja minden homijára, mivel úgy érzi megcsalják és szeretné, ha a csalárd és a másik nő is érezné az illatát. Hogy Britney mennyire merítette az ötletet a saját életéből nem tudhatjuk, habár azt már elmondta, hogy személyes kedvence a szerzemény és a Britney Jean sok dal azért született meg, hogy dalszövegírásban élje ki a szakítás fájdalmait vőlegényével.

   

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten