MENÜ
 • Britney őszinteségi rohama: nem akarok szexet!

  Az énekesnő meglepően őszinte interjút adott tegnap, aminek menedzserei nem biztos, hogy annyira örültek...

  Az énekesnő a rádióinterjúban újra elmondta a jól megszokott séma szerint, hogy mennyire izgatott Las Vegas miatt, ahol két évig fog koncertezni, de aztán egyszer csak elszakadt a fonal és Britneyből olyan őszinteségi roham tört ki, amire évek óta nem volt példa:

  “Rengeteg szex van abban, amit csinálok. De néha csak azt szeretném, ha újra ott lennénk a régi szép időkben, mikor elég volt egy darab szerelésben táncolnod az egész videóban és nem szólt minden ennyire a szexről. A táncról beszélek, hogy jó lenne kicsit old schoolnak lenni, igazinak lenni, úgy csinálni, hogy a tánc legyen a lényeg. Jó lenne egy ilyen videó!”

  Britney őszinteségi rohama: nem akarok szexet!

  Britneynek ennyi bőven elég lenne

  Bár új klipjében, az általunk is agyon dicsért Work Bitchben Britney régi önmagaként táncol, a klip úgy néz ki nem a kedvence:

  “Atyaég, túl sok meztelenség volt benne, több mint ami valójában volt a forgatáson. A fele videót átvágattam, mert anya vagyok, gyerekeim vannak. Nehéz egyszerre szexi anyukának és popsztárnak lenni. De hűnek kell maradnom magam felé.”

  A meglepő szavak után Britney Mordor-szerű menedzsment csapata azonnal közleményt adott ki, miszerint Britneyre semmi sincs rákényszerítve.

  Ezek után hiszi a piszi…

  Lehet Britneyre Sinead O’Connor levele volt hatással, amiben pont erről szólt a fáma?

  Forrás: Amp 103.3

  Kép: Tumblr

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten