MENÜ
 • Britney milliókat ver el lomokra

  A sztár éves kiadásai sokkal magasabbak bevételeinél, hiába a gazdagság, Britney számlájáról folyamatosan tűnik el a pénz.

  Britney sosem átlagos és könnyen megérthető életviteléről volt híres. Kiadásait böngészve egészen elképesztő számokat talál az ember, ráadásul irracionális különbségekkel. Az énekesnő éves költségvetése majdnem kettő milliárd forint, ami hatalmas összeget jelent.

  Az X-Faktorban való zsűrizésért ezt a rekordösszeget kapta fizetségül, amit sikeresen el is vert. Kiadásai nagy részét, azonban még így csak töredékét kiárusításokon költötte el. Milliós összegeket hagyott ott “1 dolláros” boltokban, megközelítőleg 6 millió forintnyi összeget szánt az ilyen helyeken kapható ócskaságokra.

  A legmegdöbbentőbb, hogy 2012-ben több tízmilliót költött el különböző gyors éttermekben. Ami meglepő viszont, hogy ruhákra nem költött sokkal többet, mint hamburgerre. Legnagyobb kiadását viszont a manikűröse jelenti, ugyanis alkalmanként félmillió forintnak megfelelő összeget hagy ott.

  Mindezen összegek mellett, amik a milliárdokat aligha tennének ki, a sztár karácsonyi égőkre is imád költeni. Házát ugyancsak milliós összegekért dekorálta az ünnepek alatt. Mindenki elfogadja a sztárallűröket, de talán ez egy kicsit kezd sok lenni.

  Valóban meggyógyult, és újra beszámítható?!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon