MENÜ
 • Britney maga irányítja a dolgokat

  Az énekesnő körül most már igazán forr a levegő, de elfáradni eszébe se jut. Úgy néz ki most valóban meg akarja mutatni, hogy ki a főnök!

  Spears már jónéhány éve van apja gyámsága alatt és sokak szerint új, minden eddiginél személyesebb hip-hop lemezével akarja megmutatni, azt, hogy igenis képes újra teljes értékű felnőttként élni. Mélyen benne van a dalírásban, saját albumán kívül is dolgozikbár mostanában mindenki duettezik mindenkivel – és minden figyelmét új dalára, a Werk Bitch-re összpontosítja, mely szeptember 17-én debütál.

  Bár sokak szerint már az is meglepő, hogy Spears régi énjéhez hasonlóan újra nyakig belemerült a dalszövegírásba, úgy néz ki a munka iránti nagy fellángolás nem merül ki ennyiben.

  Az énekesnő ennyire boldog mostanában. Ennyire!

  Az énekesnő csapata nagyban keresi az új táncosokat az énekesnő Las Vegas-i koncertjeihez, a meghallgatásokat – melyek szeptember 7-én és 8-án lettek volna – viszont el kellett halasztani, mivel Spears pont azokon a napokon forgatja legújabb videóklipjét.

  Britney a bennfentesek szerint ragaszkodik ahhoz, hogy személyesen ott legyen minden táncosjelölt bemutatásán. Addig is bőszen veszi az ostorleckéket.

  Reméljük azt is videók, nem pedig a casting miatt….

  Az énekesnő szeptember 17-én mutatja be új dalát a Good Morning America című műsorban.

  Forrás és fotó: Breatheheavy

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő