MENÜ
 • Britney levele Adele-nak

  Az énekesnő az Elle Magazine-ban publikálta sorait

  Adele talán az egyik legsikeresebb művésszé nőtte ki magát az években és a sztárok sem csinálnak titkot abból, hogy odavannak az aranytorkú énekesnőért.

  Míg a botoxhalmaz Joan Rivers az énekesnő testúlyán viccelődött, Dido csodálatát fejezte ki a 24 éves énekesnő iránt, akit pedig a napokban Britney Spears dicsőített az egekbe.

  Spears levelét az Elle Magazine-ban publikálták. íme:

  “Nincs még egy olyan hang mint az övé. Érzelmeket kelt benned. Sok dala transzba ejt. Mindketten ott voltunk A VMA-n és odajöttek hozzám, hogy meg akarom-e ismerni Adele-t és pedig úgy voltam, hogy miért ne. Élőben még jobb volt mint képzeltem – egyáltalán nincs elszállva magától. Nem szippantotta be a popzene masinája, amibe annyira könnyű beragadni – és nem a hozzáértők mondják meg neki, hogy mit csináljak. Mindene az övé, a saját munkája, ami igazán bámulatos!”

  Bár a levélben mi érzünk egy kis bánatot is a máig felügyelet alatt élő, menedzserek által kontrollált Spearstől, de ha kicsit merné élőben használni a hangját és többször tollat ragadni a dalszövegek születésekor, magáról is nyilatkozhatna így. Hiszen ő is írt már slágereket, gondoljunk csak az Everytime-ra.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon