MENÜ
 • Britney kiköpött mása a fiatal fiú

  Az ohioi fiatalember több mint 20 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézhessen ki, mint az énekesnő, Britney Spears.

  A 26 éves fiatalember Kodyként született, de ma már Kara Hays néven éli mindennapjait. A fiúból lett lány már kiskamasz kora óta úgy érezte, hogy ő valójában nő, így néhány év múlva már át is esett a nemváltoztató műtéten.

  Szülei 15 éves korában vitték először orvoshoz, ahol megállapították, hogy transzszexuális, innentől kezdve már női hormonokat is szedhetett. Nemsokára nőni kezdtek a mellei, nemsokára már azt is tudta, hogy kire akar majd hasonlítani. Ebben az időben Britney Spears volt a legnépszerűbb énekeső, mindenhol az ő klipjeit lehetett látni.

  Kody is imádta, és mindenképp rá akart hasonlítani, iskolatársait már egy Halloween partin Britneyként kápráztatta el. Ugyanolyan tűzpiros latexcuccban ment a táncmulatságba, mint amilyet az énekesnő hordott az Oops I Did it Again című videójában. Hogy még élethűbb legyen a kép, haját kiszőkíttette, bárokban Britney-imitátorként vállalt munkát, hogy összeszedje a pénzt az átalakító műtétekre. Rengeteg munkával kisebb vagyont halmozott föl, a sok pénzt saját maga átalakítására költötte.

  Nevet változtatott, és 18 évesen egy 14 órás műtét során megszabadult férfiasságától is, és műmelleket is betetetett. Mára már annyira hasonlít tinédzserkori bálványára, hogy sokan össze is tévesztik vele.

  “Amikor már a lesifotósok is üldöztek, akkor már egészen biztos voltam benne, hogy sikerült a tervem. Többször is sikerült átvernem őket” – nyilatkozta büszkén az ABC televízióban. Kara ráadásul lélekben is azonosult kedvencével.

  “Amikor válása környékén Britney kopaszra borotváltatta a fejét, akkor valamiért épp én is a padlón voltam. Elmentem a fodrászhoz, és én is leborotváltattam a hajamat, és akárcsak ő, én is megkönnyebbülést éreztem.” – tette hozzá a Britney hasonmás.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon