MENÜ
 • Britney két évig trónol Vegasban

  Az énekesnő bomba formában óriási felhajtással jelentette be, hogy két évig Las Vegasban fog fellépni.

  Spears meglepően összeszedetten mesélt a Good Morning America interjújában legújabb terveiről – a sivatag közepébe a pop hercegnője helikopterrel érkezett, ami elmondása szerint olyannyira megrázta, hogy soha többé nem ül hasonló gépre.

  Britney új albuma december harmadikán érkezik, melynek első kislemeze, a Work Bitch máris 36 ország iTunes listáján birtokolja az első helyet. Britney elmondása szerint rengeteg dalt írt az új korongra, leginkább szakítása inspirálta vőlegényével – kedvenc dala az új lemezről talán éppen ezért egy ballada, mely a sejtelmes The Perfume címet viseli.

  Úgy néz ki, Britney magabiztosabb mint valaha – tényleg újra ő viseli a nadrágot!

  Évek óta nem volt ilyen összeszedett az énekesnő

  Az énekesnő a pletykák szerint 15 millió dollárért szerződött le Las Vegasba, a bevételek hatvan százaléka pedig az ő zsebében fog landolni. Ám nem csak a pénz miatt lehet Spears számára kedvező a lekötöttség, hanem gyerekei miatt is, akiknek nem kell anyukájukkal városról városra utaznia. Arról nem is beszélve, hogy sok időt tölthetnek együtt, hiszen Britney egyelőre csak ötven koncertet tervez a bűn városában.

  Az énekesnő jóval túllépett álmain – az interjú során elárulta a riporternek, hogy mikor elkezdte karrierét, csak azt tervezte, hogy legyen pénze egy szép házra szülőállamában, ahol majd gyerekeit nevelheti.

  Forrás: Good Morning America

  Kép: abc

  Ajánló

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő

  Magyarországra látogat Flo Rida

  Újabb külföldi sztárokat jelentett be a Sound