MENÜ
 • Britney készen áll Vegasra – de még nem szabad ember…

  Az énekesnő a hírek szerint aláírta két éves szerződését a Las Vegas-i Planet Hollywooddal. Spears biztosította bírósági felügyelőjét is arról, hogy lelkileg és pszichikailag is készen áll a kőkemény projektre.

  A szerződés a bennfentesek szerint azután lett aláírva, miután arra a bíróság is engedélyt adott. Az énekesnő már öt éve áll apja gyámsága alatt, ami azt jelenti, hogy nem élhet jogaival és élete alakulásának nagy részébe nincs beleszólása – a furcsa helyzet Spears idegösszeomlása miatt alakult ki.

  A rajongók szerint viszont Spears öt év alatt már két albummal és két világkörüli turnéval is bizonyította azt, hogy rendbejött és egészséges, felnőtt ember, akit megilletnek jogai.

  A furcsa szituáció egyik morbid helyzete az is, hogy az énekesnő csak azután írhatta alá a két évnyi koncertezésre szóló Las Vegas-i szerződést, miután személyesen biztosította a gyámságát felügyelő bírót, hogy saját akaratából akarja a koncertezést és mind lelkileg mind pedig pszichikailag készen áll a projektre.

  Spears ősszel jelentkezik új, állítólag eddigi legszemélyesebb albumával, melyen eddig nem látott energiával és lelkesedéssel dolgozik – valószínűleg így akarja végleg bebizonyítani, hogy 31 évesen itt az ideje, hogy újra szabad ember legyen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon