MENÜ
 • Britney hip-hopban nyomul

  Producerei szerint a dance-pop már nem divat, így inkább új zene felé terelik az énekesnőt... Vajon hogy áll majd Britneynek a hip-hop?

  Az énekesnő teljes erőbedobással dolgozik új albumán, melyet eddigi legszemélyesebb munkájának szánja. Britney viszont nem csak arra törekszik, hogy kicsit énekeljen önmagáról, hanem új trendet is akar teremteni. Ezért pop helyett átáll a hip-hop műfajára.

  Az énekesnő producereinek csoportja egy olyan irányba akarja elmozdítani az albumot, ami nem követné a jelenlegi zenei trendeket, hanem teremtene egyet. Spears csapata elmondásuk szerint az évtized legjelentősebb lemezét akarják összehozni Britneynek, amihez majd minden előadó idomulni fog.

  Éppen ezért választották a hip-hoppot. A szakértők szerint ugyanis a zene jövője a hip-hopban rejlik, a dance-pop – mely eddig Britney játszótere volt – már kezd biztosan kimenni a divatból.

  Bár rossz nyelvek szerint a stílusváltás Spearsnek könnyen fog menni, hiszen ő felénekel bármit, amit elé nyomnak, más hírek szerint az énekesnő újra tollat ragadott és részt vesz újra a dalszövegek írásában is.

  Úgy néz Spearsnek valóban jót tett eljegyzése felbontása – utoljára ugyanis idegösszeroppanásai előtt próbált még bátrabban mozogni a zenei műfajok között.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon