MENÜ
 • Britney exe nyafog

  Britney Spears fiatal kora ellenére már túl van néhány házasságon. Egyik férjével rekord idejű házasságot sikerült átélnie, a férfi nemrég arról az időszakról nyilatkozott egy televíziós csatornán.
  “Szerelmes voltam belé. És úgy éreztem, ő is szeret engem.” Nyilatkozta Jason Alexander, aki egy showműsorban alaposan kibeszélte mindössze 55 óra hosszúságú házasságát, amelyet végül felesége annulált, azaz érvénytelenített. Véleménye szerint az egész kapcsolatot Britney menedzsmentje fúrta meg. “Egyszerűen közölték, hogy hallani sem akarnak róla. Aztán Britney visszajött és véget ért az egész. Nagyon durva volt.”
  A beadott érvénytelenítési keresetben fő indokként az állt, hogy a feleség nem volt tisztában cselekedetével, amikor igent mondott Jasonnek. Akkor a férj ehhez ennyit tett hozzá: “lószart.” Az annulálást követően Britney úgy nyilatkozott kapcsolatukról, hogy egyszerű lázadás volt és nagy-nagy butaság. Azóta aztán már férjhez ment egyik táncosfiújához, Kevin Federline-hoz is, akitől két gyereke született, valamint most újabb férjhez menetelt tervez ügynökéhez, Jason Trawickhez.
  A dobott férj szerint utóbbi azonban kacsa. “Mindenki azt mondja, hogy boldognak kellene lennem a hír hallatán, de nem vagyok. Szerintem ez az egész csak kacsa, hírverés a rajongóknak. Nézd csak meg, ahogyan együtt vannak, nézd a mozgásukat. Úgy tűnik, ez a válasza az egész bírósági dolognak. Láthatjuk, ahogyan az életének irányítója feleségül veszi őt.”
  forrás: velvet.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon