MENÜ
 • Britney Evianban fürdik

  Britney nem bízza véletlenre harmadik esküvőjét, melyhez igazi profikat fogadott fel, hogy mind az esemény mind pedig ő maga is tip-top legyen.

  A riportok szerint Britney X Factoros teendői mellett már bőszen készül esküvőjére is, ahol a lehető legjobb formájában akarna lenni. Folyamatosan veszi a pilates-leckéket és masszázsra is jár, hogy megjelenése elkápráztató legyen a karácsonyra tervezett mennyegzőn.

  A pletykák szerint – melyek valahol majd pont ezen a ponton válnak pletykákká – az énekesnő már több mint százezer fontot költött el a készülődésre. Az összegbe beleszámítódik az a három kádnyi, ezer üvegnyi Evian-ásványvít us, melyet rózsaszirmokkal töltetett fel.

  A nagy készülődésre egy bennfentes is nyilatkozott: “Britney csodálatosan néz ki – az új teste nagy önbizalmat adott neki. Ösztönzi arra, hogy továbbra is hasítson és most eldöntötte azt is, hogy mégtovább építi karrierjét.”

  A tervek szerint a jegyespár Hawaii szigetén mondja majd ki az igent, talánt pont azon részén, ahol múlt hónapban vakációztak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon