MENÜ
 • Britney és Cheryl duettje

  Will.I.Am. nagyon azon van, hogy Cheryl Cole nevét világhírűvé tegye. A producer/énekes ezúttal Britney Spearst akarja rávenni egy Cole-duettre. Felőlünk mehet a dolog...

  A rapper már évek óta irányítgatja Cole lépéseit, Britneyvel pedig már dolgozott együtt, a pletykák szerint nem is egy dalon. Spears jelenleg az amerikai X-Factor zsűrijeként tevékenykedik, ezt a fajta munkát pedig Cole is jól ismeri, hiszen több szérián keresztül is kritizálta a versenyzőit, mentoráltjai pedig általában meg is nyerték a tehetségkutató show-t.

  Will így nyilatkozott a duettről a TV Biznek: “Britney remek lenne Cheryl mellett. Ha Britneyvel vagyok a stúdióban, mindig olyan, mintha Cheryl is mellettem lenne.”

  Cheryl valóban mindent megtesz azért, hogy a tengerentúlon is sikereket érjen el.2010-ben Nicki Minaj-zsal készített duettet, most pedig Rihannával fog stúdióba vonulni, ugyancsak Will.I.Am-nek köszönhetően.

  “Meséltem Rihannának, hogy van egy lány, Cheryl Cole és ő Anglia pophercegnője. Minden amerikai embernek elmondom, hogy fel kellene venniük valamit vele közösen. Remélhetőleg ez hamarosan meg is történik.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon