MENÜ
 • Britney elment

  Jobb elfoglaltságot talált magának

  Az Amerikai Egyesült Államok Texas városa izgalmas dolognak ad helyszínt ezekben a napokban. Elkezdődött ugyanis a tengerentúli X Factor válogatása. Egyrészt elözönlötték a stúdió környékét az önjelölt tehetségek, másrészt megérkezett a helyszínre a zsűri is. Közöttük a négyes fogatba frissen beszervezett Britney Spears is. A Femme Fatale énekeséről akár még azt is gondolhatnánk, hogy nem igazán élvezi a munkát. Ez a kép például a meghallgatás közben készült róla.

  Mint azt ti is láthatjátok, kedvenc művésznőnk ezen a képen mindent csinál, csak nem zsűrizik. Állítólag az történt ugyanis, hogy egy fiatal leányzó a színpadon a Hold It Against Me-t adta elő, Britney-nél azonban annyira kiverte a biztosítékot, hogy inkább kiment az épület elé a közönséggel csevegni és autogramokat osztogatni. Hogy sikerült-e levezetnie így a feszültséget, azt nem tudni. De valószínű, hogy igen. Összesen négy versenyző produkcióját hagyta ki.

  A bulvár persze egyből betámadta azzal, hogy nem tetszik neki, amit csinálnia kell – tegyük hozzá mocskosul sok pénzért. Ő csípőből visszautasította a vádat Twitteren: “LOL csak tartottam egy kis szünetet emberek. Remekül érzem magam!” Reméljük ezekkel a kis szünetekkel nem fogja magára haragítani Simon Cowellt, az X Factor kitalálóját és állandó zsűritagját.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon