MENÜ
 • Britney életformát váltana?

  Unja már Los Angeles ricsaját.

  Lassan elmondható, hogy Britney Spears gyakorlatilag évtizedek óta jelen van a nemzetközi popiparban. Rengeteg mindent megélt már mind magánéletében, mind a kamerák és fényképezőgépek kereszttüzében. Volt sokszor fent és talán ugyanannyiszor lent is. A TMZ Live nemzetközi pletykagépezet szerint Britney mostanra alaposan elfáradt. Olyannyira, hogy egy teljesen másik oldala kibontakoztatását tervezi.

  Harvey Levin a TMZ Live-nak a következőt nyilatkozta: több, az énekesnőhöz közel álló embertől hallotta már, hogy Britney szívesen felakasztaná popkarrierjét egy időre a fogasra és visszaköltözne Kentwoodba, ahol fodrászszalont nyitna. Hiszen nincs is nyugtatóbb, mint egy a kisvárosi levegőt szívni, ahol nem zargatják lépten-nyomon a kíváncsi fotósok!

  Barátai szerint Britney még mindig az a lány, akit már hosszú évekkel ezelőtt is ismertek. A Los Angelesben élő számos celeb, sztár és zenész közül rá hatott legkevésbé a média és a hírnév. Még mindig ugyanaz az egyszerű vidéki lány. “Tiéd lehet a világ minden pénze és hírneve, de ha folyton elakadsz…”

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre