MENÜ
 • Britney elég pénzért énekel élőben is

  Britney Spears egy dal erejéig utazott Las Vegasba, hogy szórakoztasson egy kínai milliárdost.

  Az énekesnő – aki éppen könyvet ír – nem arról híres, hogy túlerőltetné koncertjein a hangját, de elegendő összegért természetesen ezt is megteszi. Spears egy kínai milliárdos buliját jelent meg, ahol körülbelül öt percig szerepelt a színpadon – hogy mennyiért, nem derült ki.

  A bulin mellesleg rengeteg más világsztár is megjelent, akik ugyancsak kaphattok némi zsetont a zsebükbe a bulizásért. A szülinapi zsúr helyszíne olyan szinten volt védett, hogy állítólag még a világsztároknak is négy ellenőrzési ponton kellett végigmenniük, hogy megköszönthessék az ünnepeltet.

  Hogy semmilyen részlet ne derüljön ki, az eseményen szigorúan megtiltották, hogy bárki fotózni merjen.

  Az ünnepelttel 300 VIP-vendég szórakozott, köztük Robert De Niro, Tobey Maguire, Jamie Foxx, Benicio Del Toro, Zack Galifianakis, Britney Spears, Pharrel Williams, Busta Rhymes, Leonardo DiCaprio, Olympic medalist Michael Phelps, Psy, Ludacris, Kanye West és  Kim Kardashian.

  A koktélok mindegyike Crystal pezsgőből készült, a bárpult pedig nem proli módon fából, hanem jégből készült. A biztonsági előírások miatt a vendégsereg szigorúan a négy fal között kellett, hogy maradjon – nem volt cigi az erkélyen!

  Nem mintha bárki unatkozhatott volna. Több mint 20 darab umpa-lumpa szórakoztatta a vendégeket, akik a Charlie és a Csokoládégyárból lehetnek ismerősök, illetve remek látványt nyújthattak a Circue Du Solei légi táncosai is, akik a plafonról lógtak le.

  Miután DiCaprio rappelt egyet Busta Rhymesszal a színpadon, Britney következett, aki bájos mosolyával adta át a két és félmillió dollárt érő Bugatti Veyront, majd elénekelte a Happy Birthdayt, miközben kint tűzijátékot és lézershot rendeztek. Ha valaki nem látta volna az ablakból, megnyugodhatott, mert Britney háta mögött négy óriási kivetítő is biztosította a külvilágban történőshow látványát.

  Szolíd.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon