MENÜ
 • Britney bikiniben

  Akinek éppen nem dolgoznia kell, az igyekszik a lehető leghűvösebb helyre, vagy víz közelébe menekülni a harminc pluszos hőmérsékletek elől. Így tett a mi szőke pop dívánk, Britney Spears is.

  Tombol a hőség. Míg a napokban Budapest állítólag elnyeri a Föld legmelegebb fővárosa címet, addig azért más földrészeken sem kell panaszkodnia a helyieknek. Akinek éppen nem dolgoznia kell, az igyekszik a lehető leghűvösebb helyre, vagy víz közelébe menekülni a harminc pluszos hőmérsékletek elől. Így tett a mi szőke pop dívánk, Britney Spears is.

  A Femme Fatale alaposan nekivetkőzött ennek a nyárnak, a lila bikiniig meg sem állt. A remekül sikerült képet aztán Twitterre is feldobta a következő üzenettel: “Itt az idő egy kis medencézésre!” A fotóról tudni kell, hogy Hawaii-n készült, ahol a hölgy jelenleg is épp nyaralni van vőlegényével, Jason Trawickkel és két fiával, Sean Prestonnal, valamint Jayden Jamesszel.

  A Spears-család azóta is remekül érzi magát az USA ötvenedik államában. Hűsölnek az óceán partján, és talán megtanulnak még pár kifejezést az alohán kívül is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon