MENÜ
 • Britney azt csinál a műsor alatt, amit akar

  Az amerikai X-Factor újdonsült zsűritagja a többi bírával ellentétben akkor tart szünetet, amikor csak úgy tartja kedve.

  Tegnap kezdődtek meg az X-Factor előválogatójának forgatásai, ahol Britney végre beleülhetett az áhított zsűriszékbe, ám hamar megunhatta, mert úgy döntött, ő inkább kimegy levegőzni. Négy versenyző mellőzte ezért Spears kisasszony kritikáját, és produkciójukat a másik három zsűritagnak, és egy üresen álló széknek mutatták be.

  A műsor vezetősége erre a viselkedésre egyszerű magyarázatot adott: „Britney megteheti“. Mert benne van a szerződésben. Az X-Factor annyira akarta őt, hogy jóformán mindent megengednek neki, amihez kedve szottyan. Britney szerződése 15 millió dollárról szól egyetlen évadért, sőt emellé még számos kiváltságot kap a szeszélyes sztár, többek között, hogy bármikor tarthat szünetet, ha éppen unatkozik.

  A közönség embereinek állítása szerint Britney megsértődött azon, hogy a közönség negatívan reagált a zsűritag néhány beszólására. Valyon meddig terjed Simon Cowell és a műsor vezetőinek toleranciája?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon