MENÜ
 • Britney, az X-Factor hőse

  Roppant kínos helyzetbe keveredett Britney Spears az egyik X-Faktor válogatáson, ahol régebbi duettpartnerét kellett zsűriznie.

  Az énekesnő még első, 1998-as …Baby One More Time című albumán énekelt egy duettet Don Philippel. Az I Will Still Love You című szerzemény férfihangját Spears meglepetésére a tehetségkutató színpadján kellett viszontlátnia.

  A közönség elmondása szerint mikor a férfi megjelent a színpadon, Britney azonnal felismerte és megdöbbent arcot vágott. Az énekes “Azt hittem soha nem látlak többé, Britney” mondatára a közönség teljesen felháborodott, mivel azt hitték, hogy Spears idegösszeroppanására érkezett egy csúnya célzás, de az énekesnő megnyugtatta a közönség, elmondva, hogy ismerik egymást, duettpartnerek voltak.

  Ezek után a férfi egy kis monológba kezdett, miszerint rengeteg rossz dolgon ment keresztül az utóbbi tíz évben, de sokat változott és sok mindenben jobb lett. Simon Cowell kérdésére, miszerint mégis miben lett jobb, Phillipp azt válaszolta, hogy végre felvállalja másságát, amit nem mert sokáig, mivel szülei, sőt Britney is ellenezték a dolgot.

  Spears ezekután felháborodottan kiáltott fel, hogy ő sose mondott ilyet, semmi baja a melegekkel, majd Cowell nyugtatta le a közönséget és kérte fel a jelöltet arra, hogy inkább énekeljen, mint feleslegesen beszéljen. Ekkor a férfi már bőgött, Britney pedig ugyancsak meghatódva próbálta vigasztalni.

  Produkciója alatt Spears többször összesúgott zsűritársával, Demi Lovatóval, majd mikor véget ért a rosszul sikerült éneklés, profi módon zsűrizett:

  “Érzem rajtad, hogy mennyi mindenen mentél keresztül az elmúlt tíz évben, de a fellépésre készülhettél volna többet is, jobban kellett volna edzened a hangod.”

  A közönség elismerősen nyilatkozott a szituációról, a beszámolók szerint Britney maximálisan profin viselkedett és most látszott igazán, hogy mennyire összeszedte magát és hogy valóban egy önálló, önbizalommal teli nő.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon