MENÜ
 • Britney apja rettegett lánya halálától

  Tovább folynak a tárgyalások Britney Spears rázós múltjának ügyében. Tegnap kiderült, hogy az apa valósággal rettegett lánya halálától.

  Amikor öt éve Britney élete totális kisiklott, apja olyannyira félt attól, hogy lánya a drog áldozata lesz, hogy be sem merte kapcsolni a televíziót. Elmondása szerint folytonosan attól rettegett, hogy egyszercsak megjelenik a hír, miszerint lánya meghalt.

  Sam Lufti, az énekesnő akkori menedzsere azt állítja, hogy ő mindent megtett Britneyért, a család viszont nem így látja a dolgokat. Egy biztos, az a szenny, ami ezeken a tárgyalásokon kiderül egyáltalán nem segít a hamvaiból még mindig csak feltámadó Spearsnek.

  A bírósági meghallgatáson kiderült az is, hogy a férfi ereiben akkor is megfagyott a vér, mikor lányát kikötözve és ordítozva kellett látnia a kórházban.

  “Teljesen kétségbe voltam esve, azt gondoltam, hogy a lányom elvesztett mindent. Tessék, itt van most, a pszichiátrián és nem tud magáról”

  Hosszú utat tett meg Britney

  A pert Sam Lufti indította, aki állítja, hogy Britney szülei jelentős juttatásokkal tartoznak neki. A Spears család állítása szerint viszont Lufti rossz irányba terelte lányukat és a maga kívánsága szerint irányította őt, miközben beteg volt.

  Bár Britney azóta rendbejött, továbbra is gyámság alatt áll, rajongói legnagyobb felháborodására. Bár nem tudhatjuk, hogy Sam Lufti milyen befolyással volt az énekesnőre, van egy érzésünk, hogy a szülői kapzsiság is egy tényezője volt annak, hogy Spears annó a pszichiátrián kötött ki.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon