MENÜ
 • Brian Tracy oktatási központ indul Magyarországon

  Amerika vezető motivációs trénere, Brian Tracy magyar kollégájával, Szabó Péterrel közösen kívánja létrehozni Magyarországon világon egyedülálló oktatási központját, mely a óvodától a középiskoláig segít a fiataloknak abban, hogy boldog és sikeres felnőttek válhassanak belőlük.

  Brian Tracy és Szabó Péter hétfőn közös budapesti sajtótájékoztatójukon bejelentették, hogy oktatási központot kívánnak létrehozni Magyarországon. A motivációs trénerek már megtették az első lépéseket annak a központnak a megalapításához, amely az óvodától a középiskoláig segít majd a fiataloknak abban, hogy boldog és sikeres felnőttek válhassanak belőlük. A tervek szerint néhány éven belül megnyíló központban alternatív pedagógiai módszerekkel segítenék hozzá a gyerekeket olyan szemléletmód és tudásanyagok elsajátításához, amely segít számukra a felnőttként való könnyebb érvényesülésben.

  tracy

  Magyarország évek óta az ENSZ által kiadott World Happiness Report listájának vége felé kullog. Olyanok előztek meg minket a boldogságot mérő listán 2015-ben, mint Kirgizisztán, Namíbia, Pakisztán vagy épp Zambia. Pedig tőlük a GDP szerint sokkal jobban élünk. Innen is látszik, hogy nem csak a vagyoni elemek határozzák meg a boldogságot, hanem az is, hogy hogyan érezzük magunkat a saját bőrünkben.

  Szabó Péter motivációs tréner évek óta találkozik fiatalokkal, és évek óta számtalan iskolában tart előadásokat, ahol erre hívja fel a fiatalok figyelmét az önbizalom, önbecsülés, felelősségvállalás témáinak fontosságán keresztül. A tapasztalatait pedig megosztotta Brian Tracy-vel, aki a világ egyik legnagyobb szaktekintélye ezen a területen. Ezek a tapasztalatok késztették Brian Tracy-t arra, hogy bejelentse, Magyarországon kívánja létrehozni a világon egyedülálló oktatási központját.

  Háttérinformáció

  Szabó Péter motivációs előadó, profi tréner, és több sikerkönyv szerzője. Többek között a bestseller Állj félre a saját utadból! című könyv írója. Nemrég jelent meg legújabb könyve Az önfegyelem ereje címmel, melyet Brian Tracyvel közösen írt. Annak idején dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált. Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, és Ausztráliában is tartott tréningeket), Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója. Emellett boldog férj, és két csodálatos gyermek büszke édesapja.

  Brian Tracy Amerika és Nyugat-Európa legismertebb menedzser oktatója, üzleti körökben keresett előadó, konzulens és író. Több mint 60 könyv szerzője, könyvei 42 nyelven 60 országban jelentek meg. Négy nyelven beszél, rendelkezik a legmagasabb nemzetközi üzleti diplomával (MBA), és oktatott is MBA kurzusokon. Három cég elnöke, ezenkívül övé a világ egyik legnagyobb nemzetközi menedzsment oktatási vállalata. Munkája, kutatásai kapcsán több mint 80 országban járt, 30.000 óránál is többet töltött el többek között a pszichológia, a közgazdaságtan, az üzlet és a történelem tanulmányozásával. Afrikában együtt dolgozott Albert Schweitzer-rel. Brian Tracy elveit több mint 400.000 cég alkalmazza a világon, sokan közülük a Fortune 500-ban is szerepelnek.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő