MENÜ
 • Bréking: Megvannak az új Batman film főszereplői

  Érdekes fordulat, amire talán senki sem számított. Fogadjunk, ti se gondoltátok volna, hogy Justin Biebert talán az új Batman filmben látjátok majd viszont!

  A Warner Bros tegnap bejelentette, hogy a legújabb Batman film, vagyis a The Dark Knight Falls főszereplője Ben Affleck (Batman) lesz, ma pedig Robin szerepéről hullott le a lepel, legalábbis látszólag. Talán már az is furcsa sokak számára, hogy Affleck fogja alakítani Gotham hősét a Batman vs. Superman filmben, ezúttal azt is lehet emésztgetni, hogy a másodhegedűs egy olyannyira megosztó fiatal sztár lehet, mint az ifjú énekes: Justin Bieber.

  A gyanús fotó Justin Twitter oldalán

  A forgatás kezdetének időpontjáról egyelőre még nincs pontos információ, ám aki látta Justin Twitter oldalát, már megbizonyosodhatott affelől, hogy közeleg az esemény, nem hiába a nagy lelkesedés az énekes részéről, vagy csak nagyon vicces kedvében volt, és az egész csak átverér. Reméljük, mielőbb kiderül.

  Sajnos a film rajongók körében nem sok néző akad, aki odalenne Bieber úrért, de azért kíváncsian lennénk a “nagy alakításra”, hiszen a hatás garantált lenne… vagy így, vagy úgy. A fiatal énekes egyébként mostanában nagy botrányhőssé kezdte kinőni magát, egyfolytában perekbe keveredik, meztelenkedik, és erről fotót is láthattunk már. No de legalább tudjuk, hogy egyszer lekomolyodik majd, ugyanis a család máris tervben van nála.

  forrás: twitter

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon